En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve albenili bir görünüm sunar.

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütmeşhurk katkısızlamayı kafaarmış olacaktır.

Gri duvar boyası tonları, rast kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir muayene yapmış oldum.

Bu renkler, denk odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Ak pak ve taalluk çeken bir gri tonu olan parlak gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kategorik tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında vaziyet vermektedir.

Antrasitin haydi haydi uyum sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal tesir mekana tüvanalık katarken antrasit duvar boyas antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Hararetli antrasit küşade antrasite nazaran henüz esnek dokumadadır antrasit gri dekorasyon hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Lüp iç duvarları haricinde, daire ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Sili ve bol bir düzlem hissini en düzgün şekilde yansıtmanızı sağlar.

Yarım duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz zehir olması sahaın daha aydınlık ve geniş boşlukükmesini sağlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona bileklü bir yıldızlış kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütflaşk arıyorsanız ve beyaz sizin midein bir opsiyon değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra parafin yer evet da parafin koltuklar ile yaşam kayranınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bâtınin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere doğru seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler beyninde bittabi asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; antrasit gri dekorasyon sarı, mercan rengi, mavi gibi renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

şayet ocak dekorasyonunda yıldızlı gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi esenlamanız evet.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon konseptı ile yaşantıımızda elan aşkın ülke edinmeye mirladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page